Pigen bag

Jeg springer ud i denne blog og vælger, stadig at kalde mig selv for en pige trods min efterhånden fremskredne alder – for som en sådan føler jeg mig, når jeg får lov til at slå mig løs i mit køkken med kvalitets råvarer i hænderne og højre hjernehalvdel foldet helt ud med kreativitet og udlevelse af min passion for alt, der kan nydes både under og efter tilberedning.

I mit daglige virke som regnskabskonsulent med eget firma, der også er et univers – nemlig Taluniverset – arbejder jeg mest med min venstre hjernehalvdel, når jeg jonglerer rundt med tal, der skal gå op i en højere enhed. Derfor er det skønt for mig at bruge mig selv på en anden måde, når jeg holder fri.

Jeg er selvfølgelig ikke upåvirket af tidens trends, såsom Palæo, LCHF, 5:2 kostplaner osv., men det der ligger mig mest på sinde, er at holde en god balance i mit liv og inspirere andre til det samme.

Mit inderste ønske er, at kunne bidrage med noget brugbart til netop dit liv med min blog. Jeg vil meget gerne have både positiv og negativ feedback – så jeg ved, om der er nogen derude, der er blevet ramt et eller andet sted i hjertekulen :-)

Her billede fra en begivenhed, der gav mig en oplevelse udover det sædvanlige, da jeg var så heldig at blive udtaget blandt de 10, der deltog i DM i Saft & Juice 2014 i Politikens Hus. Her smager dommerne (Mads Bo, Umahro Cadogan, Søren Ejlersen og Sanne Venlov) på min juice “Cosmo A”, som jeg valgte at lave til dem i kategorien Fri opgave.

DM i juice og saft 2014 © Aarstiderne

Efter min deltagelse i DM i Saft & Juice blev jeg kontaktet af en journalist fra JydskeVestkysten. Det resulterede i dette Dagens Portræt :-) :

 

 

JV2JV AnnetteJV1