En lidt anderledes uge :-)

Jeg har dedikeret denne uge til lidt mere utraditionelle ingredienser og kombinationer i mine juicer.

Det blev en spicy start på mandagen med en juice lige efter min smag : 1 rød peberfrugt, 2 pærer, ½ citron med skræl og ½ mild chili. Så kan man mærke, at man lever :-) Sikke en energi jeg har følt efter denne juice – kan varmt anbefales at starte dagen med.

Jeg beklager den dårlige billedkvalitet, men lyset sådan en tidlig lidt grå morgen er bare ikke for godt.

 

Juice med chili Juice med pære, rød peber, citron og chili

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>